Politica de Retur AVEX

Conform legii, persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile de la comandă.

  • Pentru că ținem la clienții noștri, acceptăm retururile persoanelor juridice în urmatoarele condiții:
  • - clientul AVEX trebuie să fie "dropshipper" (lucrează fără stoc). Nu se acceptă retururi de la clienții "comerț clasic" care comandă produse pentru stoc propriu.
  • - clientul AVEX trebuie să se completeze FORMULARUL DE RETUR disponibil pe site pentru clienții de dropshipping.
  • - comanda plasată să nu fie mai veche de 14 zile
  • - produsul sa fie NOU, sigilat, fără urme de uzură, în ambalajul original nederiorat iar ambalajul produsului sa nu aibă banda scotch sau alte etichete aplicate pe cutia produsului astfel încât aceasta să nu mai poată fi folosită.
  • - clientul să suporte costul transportului prin curier până la depozitul nostru
  • - suma produsului/produselor returnate va fi folosită pentru achiziționarea altor produse de pe platforma noastră. (nu vom face transfer de bani intre conturi)

În cazul in care sunteți client de dropshipping, anunțați-vă clienții despre aceste condiții înainte de a expedia coletele retur. Dacă produsul ajunge la noi cu urme de uzură, zgârieturi, defecte estetice cauzate de montaj, accesorii lipsă, ambalaj deteriorat sau orice alt defect care face ca produsul să nu mai poată fi vândut ca nou, acesta nu va fi acceptat la retur și nu vă vom putea emite factura storno, în schimb vă vom returna produsul prin curier. Daca doriti sa va trimitem produsul defect prin curier, este necesar sa generati un AWB in termen de 5 zile lucratoare si sa-l trimiteti prin email la adresa comenzi@avex.ro cu mentiunea "pentru produsul defect din comanda x"

Pentru a face un retur te rugăm să completezi formularul:

Formular retur marfa