Joi, 30.11.2023 si Vineri, 01.12.2023 suntem in concediu. Toate comenzile plasate in acest weekend prelungit vor fi expediate incepand de Luni, 04.12.2023 

Despre Noi

Despre compania noastră

AVEX ONLINE SRL este un importator direct cu o vastă experiență în mediul online, produsele oferite spre comercializare provenind din Polonia, Germania, Slovacia si China.

Compania noastră îți pune la dispoziție mii de produse selectate cu grijă din toate colțurile lumii, astfel încat să îți aprovizionezi magazinul fizic sau online cu cele mai calitative produse de la cele mai renumite branduri.

De ce sa ne alegi pe noi?

  • Fiind o platforma B2B ne adresăm în exclusivitate persoanelor juridice.
  • Îți crești vânzările magazinului fizic sau online adăugând produse de calitate la prețuri fără concurență.
  • Poți comanda online produsele noastre la prețuri de importator și le primești prin curier în ziua următoare.
  • Ai acces la un "feed de produse" cu prețuri și stocuri actualizate zilnic.
  • Putem lucra în sistem DROPSHIPPING astfel încât să nu ai nevoie de stoc propriu.
  • Ai posibilitatea de a Parca produsele pentru a le comanda ulterior extrem de ușor.

ATENȚIE! În momentul în care îți creezi cont pe platforma noastră NU DEVII AUTOMAT un DROPSHIPPER ci un client "comert clasic". Contul creat îți oferă acces la produse, prețuri, stocuri, pentru a le putea comanda pentru stocul magazinului tău sau afacerea ta. Pentru a deveni dropshipper este necesar să completezi FORMULARUL DE ADERARE pe care-l găsesti în contul de client în secțiunea "profilul tău" după ce acesta a fost creat și aprobat de un administrator.