LUNI, 05.06.2023 - INCHIS. Toate comenzile plasate in acest weekend prelungit vor fi expediate incepand de MARTI 06.06.2023

Conditii de Garantie

Conditii de Garantie

Condiții de Garanție

Crearea și păstrarea relațiilor profitabile pe termen lung cu toți clienții noștri, presupune și grija noastră pentru satisfacția totală a partenerilor de afaceri prin acordarea de garanție și service produselor comercializate de AVEX ONLINE SRL. 

Astfel, AVEX ONLINE SRL ofera garanție pe o perioadă de 12 luni produselor comercializate către persoane juridice. Exceptie fac tipuri de produse: becuri, ștergatoare, odorizante sau alte produse asemănătoare considerate "consumabile" beneficiază de garanție restrânsă pe o perioadă cuprinsă între 1 și 6 luni, în funcție de produsul în cauză.

De asemenea, produsele cu defecțiuni cauzate in timpul montajului sau produse cu defectiuni aparute in urma utilizarii excesive, necorespunzatoare, altele decat cele cu defect de fabricatie vor fi refuzate la garanție.

În cazul apariției unor defectiuni în utilizarea produsului în perioada de garanție, se efectuează procedura de constatare urmând dupa caz remedierea. repararea sau înlocuirea piesei sau întregului produs în termen de maxim 30 de zile de la recepționarea acestuia în service.

Costurile aferente operatiunii de transport tur-retur service, sunt suportate de către clientul colaborator AVEX.

Documentele necesare aplicării garanției:

  • Factura fiscală (copie) emisă de AVEX ONLINE SRL la vânzare
  • Bonul fiscal sau factura fiscală emisă catre utilizatorul final în cazul revânzătorilor
  • Deviz de lucare emis de unitatea de service autorizata pentru produsele ce necesita motaj in service.

În cazul în care reclamația este nejustificată, toate cheltuielile de logistică și evaluare vor fi suportate de catre client.