Creare Magazin Online "La Cheie"

Creare Magazin Online "La Cheie"

Iti doresti un magazin online complet, cu ajutorul caruia sa vinzi produsele AVEX si nu numai?

Am creat o platforma sincronizata automat cu produsele existente pe AVEX pe care o poti achizitiona de la noi. Magazinul se va preda in culorile alese de tine, cu toate actualizarile si modificarile necesare pentru a putea genera vanzari.

Magazinul integrat poate fi folosit atat pentru a colabora cu AVEX in sistem dropshipping cat si dupa modelul clasic. De asemenea pe langa produsele noastre pot fi incarcate si alte produse de la zeci de alti furnizori.

Avantajele platformei:

  • sincronizarea produselor de pe AVEX se face automat la un interval de timp stabilit de tine astfel incat nu vei pierde comenzi din cauza lipsei stocului sau nu vei pierde profit din cauza modificarii pretului unui produs.
  • adaosul comercial se va calcula automat in timpul actualizarii astfel incat vei avea un adaos procentual stabilit de tine pentru toate produsele.
  • in cazul incarcarii unor produse noi pe AVEX, acestea vor aparea automat in magazinul tau la urmatorul import stabilit de tine.
  • dupa achizitie, magazinul devine proprietatea ta pe viata astfel acesta poate fi modificat, customizat oricand dupa placul tau 100% (tema, bannere, culori, text, module, etc) chiar si daca colaborarea ta cu AVEX se incheie.
  • pe langa produsele AVEX, pot fi adaugate si alte produse de la alti furnizori fara a pierde sincronizarea automata a produselor AVEX.
  • iti livram magazinul customizat 100% si pregatit pentru a vinde, in culorile tale preferate, cu produsele si categoriile de pe AVEX deja adaugate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti faci reclama si sa vinzi.
  • pe langa magazinul creat te vom consilia in alegerea si achizitionarea domeniului tau "numedomeniu.ro" si iti vom propune si doua variante de logo gratuit.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret personalizata, completeaza formularul: